Toimintaperiaatteemme

Missio

Turvallisuus ennen kaikkea. Haluamme kantaa oman vastuumme turvallisemman liikkumisen puolesta kadun käyttäjien näkökulmasta. Tehtävämme on luoda puitteet turvalliselle liikkumiselle kaikki kadun käyttäjät huomioon ottaen.

Visio

Näytämme uuden suunnan, koska se on välttämätöntä. Teemme tilaa uudelle, vanhaa kunnioittaen. Haluamme näyttää oikean suunnan, kulkea rohkeasti edellä ja saada kaikki kulkemaan yhteisiä katujamme.

Strategia

Oppia ikä kaikki. Toimintamme perustuu vahvaan verkostoitumiseen toimialan eri toimijoiden kanssa.
Omaamme rautaisen ammattitaidon ja kokemuksen katujen parantamisen kannalta. Katseemme on tulevaisuudessa, ja tiimiemme toimintatavat perustuvat uuden oppimiseen sekä opettamiseen.

Tapaa meidän tiimimme

Jari

Jari, vanha itsepäinen jäärä, nimeää parhaaksi puolekseen peräänantamattomuuden. Yllätys, yllätys, myös huonoimmaksi puoleksi ilmenee peräänantamattomuus? Tarkennusta kysyttäessä, Jarin ymmärtää, että monesti pääsisi vähemmällä kun antaisi aiemmin periksi. Motto: ”Never, Ever, Give Up!”

Toimitusjohtaja

Jari Marjeta

Iida

Iida tarttuu haasteisiin kehittävällä otteella ja löytää parhaat ratkaisut asiakkaan arkeen yhdessä keskustellen. "Muutos on mahdollisuus" kuvastaa hyvin Iidan optimistista elämänasennetta.

Asiakkuuspäällikkö

Iida Määttä

Julia

Julia on rauhallinen tyyppi, jolle infra-ala edustaa jatkuvaa kehitystä ja yhteen hiileen puhaltamista. ”Ajattele suuria, mutta nauti pienistä” voisi olla hänen mottonsa.

Kuntokierre® asiantuntija

Julia Kostamo

Ismo

Ismo on leppoisa maanmittari, joka ei pelkää uusia haasteita eikä talven pakkasia. Hänen mottonsa "aina voi oppia jotain uutta" toimii niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Paikkatietoasiantuntija

Ismo Mustonen

Janne

Janne on rauhallisen luonteen omaava maanmittausinsinööri. Työntekijänä Jannea kuvaavat sanat järjestelmällinen ja ahkera. Janne on kiinnostunut GIS tuomista käyttömahdollisuuksista ja ratkaisusta infra-alalla. Jannen motto ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Vapaa-ajan Janne viettää mielellään luontoharrastusten parissa.

Paikkatietoasiantuntija

Janne Leppäniemi

Joonas

Paikkatietoharjoittelija

Joonas Marjeta

Tero

Tero, ohjelmistokehityksen moniosaaja. Hän johtaa Marjetaksen ohjelmistokehitys- ja ICT-tiimiä, osallistuen perustekemiseen osana tiimiään. Teron motto: ”Yhdessä olemme enemmän.”

ICT ja kehittämispäällikkö

Tero Heikkilä

Antti

IT -alan insinööri. Antti on yrityksen ohjelmistokehitys- ja ylläpitotehtävissä mukana varmistamassa laadukkaan palvelun tarjontaa sekä kehitystä nykyaikaiseen ja tulevaisuuden kestävään suuntaan. Antin motto: "Paras palvelu syntyy vain tekemällä".

Ohjelmistosuunnittelija

Antti Rantaniemi

Keijo

Tietotekniikan alan tekijä. Yrityksen toimialan digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ohjelmistokehityksen parissa. Motto: ”Kehitys on mahdollisuus.”

Ohjelmistosuunnittelija

Keijo Kangas

Janne

Janne on infra-alan moniottelija, joka uskoo tiimityön voimaan. Sanonta ”aina voi oppia jotakin uutta” kuvastaa häntä hyvin henkilönä; rento ja iloinen asenne näkyy ja kuuluu myös työpaikalla.

Myyntipäällikkö

Janne Jokinen

Tero

Tero, ohjelmistokehityksen moniosaaja. Hän johtaa Marjetaksen ohjelmistokehitys- ja ICT-tiimiä, osallistuen perustekemiseen osana tiimiään. Teron motto: ”Yhdessä olemme enemmän.”

ICT ja kehittämispäällikkö

Tero Heikkilä

Keijo

Keijo on reipas ja oma-aloitteinen tietotekniikan alan osaaja. Hän auttaa yritystä digitalisaation mukanaan tuomissa haasteissa sekä kehitysmahdollisuuksissa ohjelmistokehityksen parissa. Keijon motto: ”Lähes kaikki on mahdollista.”

Ohjelmistosuunnittelija

Keijo Kangas

Toimintatavat

Selvitimme yhdessä tiimin kanssa pelisääntömme.

1. LUOTTAMUS

Tee niin kuin sanot

2. KUNNIOITUS

Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan

3. LAATU

Teen työni niin hyvin kuin osaan

4. ARVOSTAMINEN

Kuuntele, kunnioita ja ota muut huomioon

5. YHTEISTYÖ

Yhdessä olemme enemmän

6. VASTUULLISUUS

Me teemme työmme huolella, yksin ja yhdessä

7. LUOVUUS

Elä ja toimi siten, ettei murehtimiselle jää sijaa

8. AMMATTIMAISUUS

Käyttäydy kuin ammattilainen

9. KEHITTYMINEN

Tuemme toisiamme ja asiakkaitamme