Förbättring av kommunens gator

Vi skapar en långsiktig plan och hittar helhetslösningar som underlättar din vardag.

Många kommunala beslutsfattare upplever press och ekonomiska utmaningar som leder till nya verksamhetsmodeller. Vi skapar en långsiktig plan och hittar helhetslösningar som underlättar din vardag.

Varoitusmerkki

Du gör gatorna säkrare

Säästö

Du betalar mindre för användningen

Merkkivalo

Du ökar infrans användbarhet

Satsa på kostnadseffektivitet och välj sakkunniga Marjetas som samarbetspartner.

Resurserna minskar och man borde få mer för mindre pengar.

Men hur skulle det vara att förbättra hela gatunätet i stället för att åtgärda bara några enskilda gator?

Vi har skapat en tjänst som erbjuder dig ett resultatansvarigt sätt att sköta dina gator.

Kuntokierre®

Här har du en paketlösning som är skräddarsydd för den kommunala sektorn. Med hjälp av den kan du få reda på i vilket skick kommunens gator är, skapa ett flerårigt åtgärdsprogram och noga följa med hur entreprenaderna genomförs.

Med vår hjälp kan du få nöjdare gatuanvändare och bättre möjligheter att påverka de politiska beslutsfattarna. Oberoende av om du är teknisk direktör, ekonomidirektör eller stadsdirektör så sparar du både tid och pengar på att använda Kuntokierre®.

Satsa på kostnadseffektivitet och välj sakkunniga Marjetas som samarbetspartner. Vi hjälper dig att lösa problemen i vardagen och stöder dig i ditt arbete med att göra upp planer för framtiden. Utnyttja möjligheten att arbeta med våra experter – samarbete är vår styrka.

Kuntokierre®

”Samarbetet med Marjetas har möjliggjort effektiv programmering av våra saneringsprojekt med tanke på reparationsskulden. Det har också underbyggt våra val och gjort det möjligt att mer effektivt än tidigare fastställa saneringsområdena. Tack vare tjänsten har vi förbättrat samarbetet med olika nätverk och hittat ändamålsenliga lösningar för att förlänga den regionala livscykeln för nätet av gator, gång- och cykelvägar redan i planeringsskedet.”

Eija-Liisa Dahlberg

Tavastehus stad

"Marjetas experters vilja att utvecklas och att hitta nya alternativ ger kunderna märkbart mera jämfört med aktörer som enbart verkställer kundens definierade uppgifter. Det bestämda tidsschemat höll och Marjetas anpassar sig fantastiskt bra efter kundens målsättningar."

Tuula Smolander

Jyväskylä stad

Så här kommer du igång:

1.

Fyll i blanketten

Klicka HÄR

2.

Möte

Vi tar kontakt och stämmer träff

3.

Är du redo?

När du investerar 1 € i oss så sparar du 3 €, det är vårt löfte till dig

Våra kunder

Våra kunder